While playing audio from the analog port on my gmktec G5 S/N g5d24461437 there is an intermittent noise every 2 seconds very annoying. I can't solve it, could you help me, thanks Mario
While playing audio from the analog port on my gmktec G5 S/N g5d24461437 there is an intermittent noise every 2 seconds very annoying. I can't solve it, could you help me, thanks Mario
Merhaba gmk g3 512 g..16 gb. cihaz satın aldım win11 24H2 güncellemesinden sonra ses çalarken cızırtı yapmaya başladı..Cihazı kapatıp açınca düzeliyordu fakat bu cansıkıcı olmaya başladı..Bende intel sitesinden driverleri denemeye başladım cihazıma uygun driveri bulup kurdum ve sorunum düzeldi.Kullandığım driver:(audio_win10_6.0.1.7982)dir. bu konuda sizleride bilgilendirmek istedim.Aynı sorunu yaşayan kullanıcılara yardımcı olmak amacıyla size ulaştım..Umarım yardımcı olmuşumdur..Yaşadığım sorunu umarım yakın zamanda çözersiniz cihazımın üretici driverini kullanmak isterim.Çalışmalarınızda başarılar. ercansenturk2834@gmail.com. ERCAN CUMHUR ŞENTÜRK TÜRKİYE
At the moment I solved it by connecting an external USB sound blaster audio card to the g5 nuc... Unfortunately the forum did not notify me of your reply, I will try to load the driver reported and then monitor the situation for a few days before replying to you again. Thanks for everything